De Notenboom, klankatelier en praktijk voor stembevrijding

Jaartrainingen

In de afgelopen jaren heb ik talrijke jaartraining-groepen begeleid. Het merendeel onder de bovenstaande titel.

Naar de gelijknamige titel van het boek over de archetypen door Carol Pearson. Vele deelnemers van mijn jaartraining deden aan opeenvolgende edities mee. Dat kan heel goed omdat al mijn programma's een eigen dynamiek en invulling krijgen.

Geen enkele 'reis' is hetzelfde

Rode draad is dat iedere deelnemer volop kans krijgt en aangemoedigd wordt via zang en klank zijn of haar innerlijk potentieel meer en meer tot expressie te brengen. Dit is een bevrijdend proces met oneindige individuele en universele 'zeggingskracht'.

Mijn expertise

In mijn jaartrainingaanbod komt mijn hele expertise volop tot jouw beschikking. Het is intens traject zo blijkt met een krachtige uitwerking in het dagelijks leven.

Tijdens deze training zingen we liederen, doen we klankmeditaties, verwelkomen we de stilte. Ik begeleid met talrijke oefeningen waaronder visualisaties.

Ik begeleid je ook op de piano en trommel. Iedereen die wil krijgt ruimte om ook individueel in de groep te werken. Tijdens de bijeenkomsten beperk ik verbaal analyseren en elkaar commentaar geven zoveel mogelijk. Mijn werkwijze richt zich vooral op de ervaring en die voluit 'ontvangen' en een plek geven in jezelf en in je dagelijks leven.

De essentie is dat d.m.v. klank/zang jouw innerlijk potentieel meer en meer gewekt mag worden. Ik nodig je uit om een 'reisjournaal' bij te houden d.m.v. creatief schrijven en tekenen. En ook a.d.h.v de archetypen die ik introduceer 'onderzoek' te doen. Het huiswerk kun je naar eigen wens aandacht geven. De één zal hier graag veel tijd aan geven en voor de ander is dat minder aan de orde. Daar kun je je eigen pad in gaan.

Praktische informatie

  • De jaartraining 2018-2019 is gestart. Een nieuwe jaartraining start in het najaar 2019. Nadere informatie volgt nog.

Kosten

  • Prijs voor de jaartraining bedraagt ongeveer € 1.300,-
    (incl. BTW, excl. verblijfskosten in de weekenden).
  • Verblijfskosten in de weekenden: ongeveer € 170,- per weekend.

Andere afspraken

Voor deze pagina dient javascript in de browser ingeschakeld te zijn!