De Notenboom, klankatelier en praktijk voor stembevrijding

Jaartrainingen

In de afgelopen jaren heb ik talrijke jaartraining-groepen begeleid.

Naar de gelijknamige titel van het boek over de archetypen door Carol Pearson: Awakening the Heroes Within. Vele deelnemers van mijn jaartraining deden aan opeenvolgende edities mee. Dat kan heel goed omdat al mijn programma's een eigen dynamiek en invulling krijgen.

Geen enkele 'reis' is hetzelfde

Rode draad is dat iedere deelnemer volop kans krijgt en aangemoedigd wordt via zang en klank zijn of haar innerlijk potentieel meer en meer tot expressie te brengen. Dit is een bevrijdend proces met oneindige individuele en universele 'zeggingskracht'.

Mijn expertise

In mijn jaartrainingsaanbod komt mijn hele expertise volop tot jouw beschikking. Het is intens traject zo blijkt met een krachtige uitwerking in het dagelijks leven.

Tijdens deze training zingen we liederen, doen we klankmeditaties, verwelkomen we de stilte. Ik begeleid met talrijke oefeningen waaronder visualisaties.

Ik begeleid je ook op de piano en trommel. Iedereen die wil krijgt ruimte om ook individueel in de groep te werken. Tijdens de bijeenkomsten beperk ik verbaal analyseren en elkaar commentaar geven zoveel mogelijk. Mijn werkwijze richt zich vooral op de ervaring en die voluit 'ontvangen' en een plek geven in jezelf en in je dagelijks leven.

De essentie is dat d.m.v. klank/zang jouw innerlijk potentieel meer en meer gewekt mag worden. Ik nodig je uit om een 'reisjournaal' bij te houden d.m.v. creatief schrijven en tekenen. En ook a.d.h.v de archetypen die ik introduceer 'onderzoek' te doen. Het huiswerk kun je naar eigen wens aandacht geven. De één zal hier graag veel tijd aan geven en voor de ander is dat minder aan de orde. Daar kun je je eigen pad in gaan.

Bel of mail mij gerust voor verdere informatie,

tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

Praktische informatie

Groepsgrootte en werkwijze

Max. 8 deelnemers. In deze groep zetten we met elkaar het onderzoek verder voort van de krachtige werking van klank en zang, gekoppeld aan (lichaams)bewustzijn.

Locatie

Mijn atelier (J. Hissinkstraat 9 in Haarlem).

Data

Deze training bestaat uit 2 zaterdagen van 10:30 uur tot 16:30 uur, 7 woensdagmiddagen van 13:30 uur tot 17:00 uur en twee individuele sessies:

  • zaterdag 12 oktober
  • woensdagmiddag 30 oktober
  • woensdagmiddag 13 november
  • woensdagmiddag 18 december
  • woensdagmiddag 15 januari
  • zaterdag 1 februari
  • woensdagmiddag 19 februari
  • woensdagmiddag 18 maart
  • woensdagmiddag 15 april

Twee individuele sessies

In onderling overleg af te spreken.

Intake

In overleg af te spreken.

N.B. In de periode van 25 augustus - 6 september ben ik moeilijk te bereiken. Je kunt een afspraak voor een intake maken met Marijke 't Hart:

Kosten

Prijs voor de jaartraining bedraagt € 999,-, incl. BTW.

Andere afspraken

Voor deze pagina dient javascript in de browser ingeschakeld te zijn!