Jaartrainingen: Stem, Zang & Bezieling

We've learned to take vacations to revitalize our bodies, but how often do we take time to refresh our souls?

David A. Cooper

Jaarlijks terugkerend

Elk seizoen organiseer ik twee jaartrainingen. De trainingen beginnen in september.

Mochten de trainingen voor dit jaar al gestart zijn, dan kun je je alvast aanmelden voor volgend jaar. Bel mij gerust (06 - 307 960 57) om te overleggen.

Een reis naar binnen

Wil je in een groep van "reisgenoten" al ervarend je innerlijk landschap verkennen? Meer bewustzijn in jezelf creƫren? En zo beter toegerust worden om jouw eigen potentieel in je dagelijks leven in te zetten. Doordat je authentieke stem meer en meer mag klinken?

In dit programma leren we met en van elkaar. Waarbij je alle ruimte krijgt om stappen te zetten die voor jou essentieel zijn. Het verklanken van jouw binnenwereld komt als leidraad terug.

Werkwijze

We werken gezamenlijk, in tweetallen en individueel. Jouw hele innerlijke wereld in alle verfijnde en rauwe facetten mag aan het licht komen. De vrije en creatieve werkvorm die stembevrijding biedt wordt in deze training van een krachtige spirituele context voorzien.

Dit zijn oefeningen die ik aangereikt kreeg vanuit de psychosynthese - ontwikkeld door Roberto Assagioli - en oefeningen van David Cooper uit zijn Handbook of Jewish Meditiation Practices.

Het wordt een dynamisch reis met zingen van liederen als energizers, ik begeleid op de piano en/of trommel. En daarnaast meditatieve oefeningen in stilte.

Iedere bijeenkomst krijg je gelegenheid individueel te werken in de groep. Net als in mijn eerdere trainingen en workshops gaat het niet om theoretiseren of analyseren maar om jouw stem, zang en klank tot expressie te brengen en dit zo aandachtig mogelijk te ervaren.

Dit alles in een veilige context waarin veel kan en niets moet. Waarin ik je uitnodig jouw authenticiteit, jouw ziel te laten zingen